Драги чланови,

Обавештавамо Вас да је на сајту Синдиката http://zdravko.org.rs/ пуштена у рад iOS апликација, путем које ћете моћи након инсталирања на Вашем iPhone ili iPad уређају да добијате обавештења о раду и активностима нашег Синдиката истовремено са тренутком објаве најновијих актуелности.

Инсталирање апликације за чланове Синдиката је потпуно БЕСПЛАТНО.

Све што је потребно да урадите је да на Вашем iPhone ili iPad уређају уђете на апликацију APPLE STORE, затим у рубрици за претрагу укуцате: Sindikat Zdravstva Srbije и потом кликнете на ИКОНУ НАШЕГ СИНДИКАТА И ПРЕУЗМЕТЕ АПЛИКАЦИЈУ као и сваку другу коју сте до сада преузимали и инсталирали, или кликните на линк испод ове објаве и директно приступите инсталацији.

Наш Синдикат је и овога пута показао лидерство у праћењу најсавременијих трендова у области информисања чланства, тако да смо први синдикат у Србији који је својим члановима омогућио коришћење сопствене iOS апликације!

Поред већ достуне Android апликације, увођењем iOS апликације у налозима на друштвеним мрежама, потпуно смо покрили све најактуелније канале обавештавања свог чланства, и омогућили Вам да увек будете исправно и правовремено информисани.

 

ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНУ iOS АПЛИКАЦИЈУ НАШЕГ СИНДИКАТА

 БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ ПРЕ СВИХ О АКТУЕЛНОСТИМА У ДЕЛОВАЊУ
СИНДИКАТА ЗАПОСЛЕНИХ У
ЗДРАВСТВУ И СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ СРБИЈЕ!