САМО ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА 50% ПОПУСТА НА ШКОЛОВАЊЕ

и ДОДАТНИХ 50% ПОПУСТА ДО 20. ЈУЛА 2019. ГОДИНЕ!!!

          Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије и Мегатренд универзитет су данас у просторијама овог реномираног универзитета потписали ексклузиван уговор којим се омогућава искључиво члановима нашег Синдиката и члановима њихове уже породице (брачни друг и деца) ПОПУСТ ЗА СВАКУ ГОДИНУ СТУДИРАЊА ОД НЕВЕРОВАТНИХ 50%, УЗ МОГУЋНОСТ ОТПЛАТЕ НА РАТЕ!

            Менаџмент Мегатренд универзитета је омогућио свим члановима Синдиката и члановима њихове уже породице (брачни друг и деца) и ДОДАТНИ ПОПУСТ ОД 50% ЗА УПИС ДО 20.ЈУЛА 2019.ГОДИНЕ!!!

ЗА СТУДИЈЕ КОЈЕ ТРАЈУ 4 ГОДИНЕ, ПЛАЋА СЕ ЧЕТВРТИНА ЦЕНЕ!!!

На факултетима Мегатренд универзитета организоване су струковне и академске, као и специјалистичке, мастер и докторске студије из више академских и научних дисциплина.

Драги чланови, имате јединствену прилику да искористите још једну у низу привилегија коју вам нуди чланство у Синдикату запослених у здравству и социјалној заштити Србије.

Добродошао је и сваки запослени у делатности здравства и социјалне заштите, који ће учлањењем у Синдикат, стећи могућност да се школује или да школује чланове уже породице под повољним условима.

Детаљнија упутства о условима уписивања Мегатренд универзитета по повољним условима, можете добити од председника синдикалне организације у вашој установи.

Свим полазницима желимо пуно успеха у даљем школовању и усавршавању.

ПРЕУЗМИТЕ ДОКУМЕНТ