ЗА ЧЛАНОВЕ НАШЕГ СИНДИКАТА

КОРИШЋЕЊЕ БАНКАРСКИХ ПРОИЗВОДА И УСЛУГА ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ УСЛОВИМА НА ТРЖИШТУ

 

Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије постигао је Споразум о наставку пословне сарадње са банком CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, који ће члановима Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије омогућити право коришћења банкарских производа и услуга по најповољнијим условима на тржишту.

Из широке понуде посебних услова, издвајамо могућност коришћења бескаматног готовинског кредита без обавезног преноса зараде на период од 6 месеци, за нове клијенте Банке.

Такође, постоји могућност узимања готовинског кредита од 3.000.000 динара на период од 60 месеци по изузетно повољној каматној стопи од 5%. Трошкови обраде захтева се такође не плаћају.

Уз одличне услове за готовинске кредите, од сада су вам на располагању и специјални услови за куповину новог или половног моторног возила, као и  за куповину некретнина.

О свим детаљима овог споразума, можете се информисати преко председника синдикалне организације, односно округа-града, као и у филијалама банке.

БУДИ ЧЛАН СИНДИКАТА – ИСКОРИСТИ ЈЕДИНСТВЕНУ ПРИЛИКУ ДА СЕБИ И ПОРОДИЦИ ОМОГУЋИШ КУПОВИНУ СТАНА ИЛИ ВОЗИЛА ПО ПОВОЉНИЈИМ УСЛОВИМА!!!

ОВО ЈЕ САМО ЈЕДНА ОД ПОГОДНОСТИ КОЈЕ НУДИ СИНДИКАТ!!!

ПОСТАНИ ДЕО НАЈВЕЋЕГ ГРАНСКОГ СИНДИКАТА У СРБИЈИ!!!