САМО ЗА ЧЛАНОВЕ НАШЕГ СИНДИКАТА

У ПЕРИОДУ ОД 15.10. ДО 18.12.2024.

КОРИШЋЕЊЕ БАНКАРСКИХ ПРОИЗВОДА И УСЛУГА ПО
НАЈПОВОЉНИЈИМ УСЛОВИМА НА ТРЖИШТУ

НОВЧАНА НАГРАДА ЗА ЧЛАНОВЕ КОЈИ ПРЕБАЦЕ
ПРИМАЊА НА РАЧУН У ОТП БАНЦИ

 

Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије склопио је Споразум о пословној сарадњи са ОТП банком, који ће члановима Синдиката омогућити ексклузивно право коришћења банкарских производа и услуга ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ УСЛОВИМА НА ТРЖИШТУ.

Овом приликом издвајамо следеће могућности и ПОГОДНОСТИ САМО ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА:

Пренесите зараду у ОТП банку и остварите право на:

  1. Кеш кредит од 100.000 динара на 12 месеци са 0% камате и без накнаде за одобрење кредита за нове примаоце зараде ОТП банке;
  2. Кеш кредит или кредит за рефинансирање за постојеће и нове примаоце зараде ОТП банке са следећим условима:

А) Фиксна номинална каматна стопа 7.70% за износе кредита до 1.200.000 динара на 71 месец;

Б) Фиксна номинална каматна стопа 7.50% за износе кредита од 1.200.001 до 4.000.000 динара на 71 месец;

3. Бесплатно одржавање пакета рачуна првих 6 месеца од датума отварања;

4. Мастерата кредитна картица без трошкова одржавања првих 6 месеци, без камате за куповину производа и услуга код партнера ОТП банке;

5. ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ КОЈИ И ОТВОРЕ РАЧУН У ОТП БАНЦИ И НА ЊЕГА УСМЕРЕ ЗАРАДУ У ПЕРИОДУ ВАЖЕЊА ПОНУДЕ ОД 15.10. – 18.12.2024 ЈЕДНОКРАТНА НОВЧАНА НАГРАДА У ИЗНОСУ ОД 5.000,00 ДИНАРА;

6. Не морате одлазити у експозитуру банке, сви банкарски послови могу се обавити само за чланове Синдиката у здравственој или установи социјалне заштите у којој сте запослени!

7. Уколико на територији одређене општине не постоји филијала ОТП банке, нити банкомат, члан Синдиката који је комитент банке може преконфигурисати своју картицу и подизати новац на било ком банкомату без провизије два пута месечно. Службеник ОТП банке ће доћи у вашу установу и пружити вам све потребне услуге.

8. ПРАВО НА КОРИШЋЕЊЕ ОВИХ ПОГОДНОСТИ, ОСТВАРУЈЕ ИСКЉУЧИВО ЧЛАН СИНДИКАТА КОЈИ ДОБИЈЕ ПОТВРДУ ОД ПРЕДСЕДНИКА СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!

О свим детаљима овог споразума, можете се информисати преко председника синдикалне организације, односно округа-града, као и у филијалама банке.

БУДИ ЧЛАН СИНДИКАТА – ИСКОРИСТИ ЈЕДИНСТВЕНУ ПРИЛИКУ ДА СЕБИ И ПОРОДИЦИ ОМОГУЋИШ КУПОВИНУ ИЛИ РЕНОВИРАЊЕ НЕКРЕТНИНЕ, МОТОРНОГ ВОЗИЛА ИЛИ РЕФИНАНСИРАЈ СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ – УМАЊИ РАТУ КРЕДИТА ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ УСЛОВИМА НА ТРЖИШТУ!!!

ОВО ЈЕ САМО ЈЕДНА ОД ПОГОДНОСТИ КОЈЕ НУДИ СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У ЗДРАВСТВУ И СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ СРБИЈЕ!!!

ПОСТАНИ ДЕО НАЈВЕЋЕГ ГРАНСКОГ СИНДИКАТА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ!

 

ПРЕУЗМИТЕ ОВО ОБАВЕШТЕЊЕ

ПРЕУЗМИТЕ ПОНУДУ ОТП БАНКЕ

ПРЕУЗМИТЕ ПОТВРДУ ЗА ЧЛАНА