Дана 01.07. 2024. је потписан је Споразум о сарадњи имеђу Хаторум доо и Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије (www.zdravko.org.rs) и Хаторумa – центра за саветовање и едукацију (www.hatorum.com) у вези спровођења Анкете о насиљу према здравственим радницима и другим запосленим у здравственим установама у Републици Србији у периоду од 10.07.2024. до 10.10. 2024.

На фотографији: Др Радмила Обреновић, председница Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Београда, Др Зоран Савић, председник Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије, Др Ранка Радуловић, директор Хаторум доо – центра за едукацију и саветовање

Анкета има за циљ подизање свести о потреби боље заштите здравствених радника и других запослених у здравственим установама, побољшања услова рада, смањења ризика од настанка физичких и психичких повреда и њихових последица, покретања и спровођења превентивних програма, као и доношења нових законских регулатива у циљу реализације горе наведених циљева.

Анкета се налази на ЛИНКУ ИСПОД:

ПОПУНИТЕ АНКЕТУ 

 

ПРЕУЗМИТЕ ПЛАКАТ